Ik maak jullie herinneringen en daarom vind ik het belangrijk dat jullie je aangesproken voelen tot mij. Want alleen bij wie je je goed voelt, kan je alles loslaten en jezelf zijn.

_V096524zw.jpg

Ik ben moeder van drie mooie zoons, heb een fijne relatie en heb al heel wat heuveltjes beklommen. Dat heeft mij gemaakt tot een positief ingesteld persoon met een open mind. Ik ben meestal vrolijk en goedlachs en heb ongelofelijk veel geduld met alles en iedereen. Ik ben gaan fotograferen, omdat ik van mensen houd. Ik maak makkelijk contact, sta open voor iedereen en zie altijd het positieve in de mens. Wat ik vaak van klanten terug krijg, is dat ik mensen op hun gemak kan stellen en daardoor een ontspannen sfeer creëer.

Toch heb ik niet altijd al gefotografeerd.  Toen ik als 16 jarige van de MAVO afkwam, wilde ik heel graag naar de fotovakschool. Helaas vonden mijn ouders dit geen goed idee. Hierdoor liep het anders en ben ik pedagogisch medewerker geworden. Met groot plezier heb ik 25 jaar in de kinderopvang gewerkt. De laatste jaren heb ik dit gecombineerd met fotograferen en nu mag ik met trots zeggen dat ik alleen nog maar fotografeer. En wat word ik daar blij van.  Ik kan met recht zeggen dat hier echt mijn passie ligt. Naast dat het mij enorm veel energie geeft om foto's te maken, word ik ook erg blij van de dankbare reacties op mijn werk.