Gezinsfotografie

Portretfotograaf en familiefotografie

Hou jij ook niet van mooie, perfecte plaatjes? Maar wil je iets voelen bij de foto's die je ontvangt? Dan zit je helemaal juist bij mij.
Ik hou van fotografie met emotie, waar spontane momenten centraal staan en natuurlijk wordt ook dat mooie portretje genomen naast een hele reeks foto's vol herinneringen.

IMG_9196.jpg

Mijn roeping als portretfotograaf is ontstaan met mijn liefde voor kinderen. Ik werkte van jongs af aan in de kinderopvang en heb op een gegeven moment de 'schoolfoto's', van het bedrijf waar ik werkte, op me genomen. Vanuit daar werd ik steeds vaker gevraagd of ik ook families en gezinnen wilde fotograferen. Graag!! En zo heb ik van mijn hobby mijn beroep mogen maken en wat ben ik hier blij mee....

gezinsfotografie
gezinsfotografie

press to zoom
gezinsfotografie
gezinsfotografie

press to zoom
gezinsfotografie
gezinsfotografie

press to zoom
1/18

Hoe gaat het in zijn werk?

We kiezen samen een locatie uit, iets wat bij jullie past, als je echt houdt van spontane fotografie zou ik de studio niet aanraden, maar ik heb er wel één indien je dat echt zou willen.
En dan zien we elkaar daar op het afgesproken tijdstip.

Een fotosessie is héél ongedwongen, er moet niets en alles mag. Als kindjes 'niet meewerken' dan is dat ook helemaal niet erg, want ook dat zijn echt mooie momenten.
Probeer een fotosessie te zien als gezellig samen te zijn en je niet te focussen op 'ik wil goede foto's`. Doordat jullie van elkaar genieten op dat moment kan ik als kinderfotograaf helemaal losgaan en heb ik jullie mooie momenten zo vastgelegd!

De beleving van de fotosessie is minstens even belangrijk als de foto's.

Je krijgt je foto's in een korte tijd toegestuurd, want ik vind het belangrijk dat je op die foto's geen weken moet zitten wachten, dus binnen 2 weken (en na betaling) heb je jouw foto's digitaal in jouw bezit.

IMG_9384.jpg

"Ilse,

Wij hebben van je toegezonden serie foto's erg genoten. Complimenten voor je vakwerk.

Groetjes Martien en Ria"

Wat krijg je hiervoor?

  • Mijn volledige energie!

  • Één à twee uur fotografeertijd

  • Je krijgt alle foto's (in kleur en/of zwart-wit bewerkt in hoge resolutie digitaal opgestuurd

  • snelle service

  • Hoge kwaliteit

 

Standaard pakket

2-6 personen

€150

Groot pakket

6-20 personen

€250