Huwelijksfotografie

a (234)_1.jpg

Zijn jullie verloofd? Dikke proficiat! Veel plezier met het organiseren van jullie huwelijk. Al weet ik uit ervaring - als fotograaf heb ik al heel wat huwelijken meegemaakt - dat het organiseren van zo'n feest alles behalve makkelijk is. Niet in het minst door alle goedbedoelde adviezen die jullie krijgen. Ik hou het daarom slechts bij één advies: blijf trouw aan wat jullie willen. 

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf? Kijk dan zeker verder dan zijn of haar foto’s, want een huwelijksfotograaf holt je de hele dag achterna. Dat is - toegegeven - licht overdreven, maar het is wél zo dat je als fotograaf erg dicht bij het bruidspaar en hun familie en vrienden staat. Dus is het belangrijk dat het klikt.

Daarom spreken we eerst een keer af. We praten over hoe jullie die dag zien, wat jullie verwachtingen zijn en of ik die kan waarmaken. Elke fotograaf heeft namelijk zijn eigen stijl. Ik sta voor buikgevoel, spontaniteit, een hoek af, speelsheid, opvallende details en onbewaakte momenten van ontroering, verdriet, tevredenheid, frustratie, warmte, plezier en humor. Spreekt jullie dat aan? Dan zal mijn interpretatie van jullie grote dag gegarandeerd aansluiten bij die van jullie.

IMG_7565
IMG_7565

press to zoom
a (557)
a (557)

press to zoom
_B300671
_B300671

press to zoom
1/22

Na het gesprek

Stuur ik jullie een formulier met de algemene voorwaarden. Ja, ook de zakelijke kant is belangrijk.

Ongeveer drie weken voor het huwelijk spreken we nog eens af om de details te bespreken. Zo is alles veel relaxter wanneer we elkaar op jullie trouwdag zien. Maar in de tussentijd: stalk me gerust via WhatsApp. Dat vind ik helemaal prima! 


Tijdens het huwelijk

Ben ik jullie beste vriendin, schouder om op uit te huilen (in nood) en ga ik voor jullie door het vuur. Jullie mogen me volledig vertrouwen. Ik focus me op momenten, maar als er geposeerde foto’s genomen worden, ga ik er uiteraard ook volledig voor. Ik neem elke foto met de intentie er de beste foto van de dag van te maken. Dus trek maar aan mijn mouw: ik sta paraat. At your service! 

Een huwelijk van 5 uur is een minimum, omdat ik graag verhalen vertel en die pas ontstaan na een paar uur fotograferen. Daarbij houd ik van connecties en ook die hebben tijd nodig om zich te vormen.
 

Na het huwelijk 

Jullie willen natuurlijk geen maanden wachten op de foto’s, dus maak ik er een prioriteit van om ze na drie à vier weken klaar te hebben. Ik ben er graag bij als jullie mijn ‘bloed, zweet en soms tranen’ voor het eerst onder ogen krijgen, dus daarom bekijken we bij jullie thuis samen de foto's.  

_V185796.jpg

Ik wil voornamelijk alles uit de kast halen om jullie te raken, zodat jullie elke keer opnieuw het gevoel kunnen terughalen van die dag.


Hoe mooi het is om graag te zien, graag gezien te zijn en omringd te zijn door je geliefden.

20690315_649242855279442_255227007164070

"Ooooh Ilse! Wat een ongelooflijk mooie foto’s.  We zijn er stil van.

Jouw enthousiasme heeft gezorgd voor deze mooie foto’s!  We zijn je heel dankbaar. En bedankt voor de lieve kaart.

Simon en Kirsten"

Wat krijg je van mij?

  • Mijn volledige energie. Tot mijn batterijen helemaal op zijn

  • Supersnelle service ( 3 à 4 weken)

  • Een fotoboekje van 20x20 met de hoogtepunten van jullie dag (groter en luxer kan altijd dmv een upgrade)

  • Alle foto's digitaal, in de hoogste resolutie en zonder watermerk via wetransfer opgestuurd.

  • Hoge kwaliteit

Basis pakket

€1200

Halve dag fotograferen, uren in overleg in te vullen.

Medium pakket

€1650

Totaal pakket

€2100

Drie kwart dag fotograferen, uren in overleg in te vullen.

Hele dag fotograferen tot een uur na de openingsdans. Evt uit te breiden met complete feestavond voor €150.